2015. december 2., szerda

2015.11.28: Nap-Uránusz trigon - "Izgalmak ideje"

2015.11.28-tól a Nap harmonikus fényszögbe került az Uránusszal, az újítások bolygójával és két hétig sok kedvező lehetőséget biztosít nekünk.



Mivel a Nap a Nyilas csillagjegyben halad előre, az Uránusz pedig a Kos zodiákusban tartózkodik, így kettőjük között létrejött egy trigon fényszögkapcsolat. Mindkettő tüzes jegy, ennek köszönhetően nagy erőket mozgósíthatunk a tettek mezején. Ez gyakorlatban annyit tesz, hogy érdemes olyan tanulmányokba fognunk, ami az univerzummal van összefüggésben és a magasabb szellemi tudást szimbolizálja, mint pl: asztrológia, tudomány, okkultizmus. Rengeteg új ötlet pattanhat ki a fejünkből, ezeket jegyzeteljük le és valósítsuk meg. Újszerű és érdekes tervek állhatnak össze ebben az időszakban. Ellenben a rutinfeladatokon ki fogunk akadni, azokat hagyjuk másik időszakra. Váratlan történéseken se lepődjünk meg ebben a két hétben. 




Energikusak és fáradhatatlanok lehetünk, ezért érdemes valami új és izgalmas kalandban, programban részt venni. Ne fecséreljük el az energiánk átlagos dolgokra, törekedjünk új inspirációkra, különleges dolgokra és megvalósításokra. Kiváló időszak ötletelésre, brainstormingra. Izgatottak és elevenek lehetünk, nem szívesen ülünk egy helyben. Menjünk ki a világba és tapasztaljunk! Ez az állás december 16-ig tart.


Szerző:Villányi Andrea


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése