2015. december 11., péntek

Bolygók gyakorlatai

Megeshet, hogy egy adott bolygó és archetípus energiájából hiányt szenvedünk. 
Mit tehetünk ilyenkor? 




Előfordulhat, hogy úgy érezzük valamelyik életterületünk nem működik gördülékenyen vagy a születési képletünkből egy energetika hiányosságokat mutat. Ebben az esetben terápiás jelleggel lehet hallgatni a következő bolygó mantrákat, melyeket Bábity Ricsi Zöldkörös Youtube fiókjából fogok bemásolni. Vegyük át melyik bolygóhoz, melyik archetípus és csillagjegy tartozik. Érdemes aznap hallgatni, amikor az adott bolygó napja van, de akár terápia jelleggel több héten át is énekelhetjük és nézhetjük a hozzá tartozó képet. Lazítsunk és képzeljük el, hogy a bolygó energiája átjár.

Kos - Mars. Fiatal férfi archetípusa. Harccal és önérvényesítéssel kapcsolatos gondok esetén. Főleg keddi napokon. Színe a vörös. 





Rák - Hold. Megállapodott nő, anya archetípusa. Anyával vagy gyermekáldással kapcsolatos gondok, hiányok esetén. Főleg hétfői napokra. Színe a fehér és ezüst.




Mérleg - Vénusz. Fiatal nő archetípusa, aki még nem állapodott meg. Vénuszi energiák pótlása. Csábítás, erotika, párkapcsolat gyógyítása. Főleg pénteki napokon. Színe a pasztel rózsaszín és pasztel zöld. 





Oroszlán-Nap. Megállapodott férfi, férj, apa archetípusa. Apával, vezetéssel, karrierrel, irányítással kapcsolatos gondok esetén. Főleg vasárnapokon, déli 12 órakor. Színe az arany és sárga.





Ikrek-Merkúr. Egy kisgyermek archetípusa. Kommunikáció, gondolkodás, beszéd, írás és a belső gyermek fejlesztésére. Főleg szerdai napokon. Színe a világoskék és tarka színek.





Nyilas-Jupiter. Egy 50 év feletti bölcs férfi archetípusa. Spiritualitással és hittel kapcsolatos gondok esetén. Csütörtöki napokra. Színe a lila.




Bak-Szaturnusz. Egy öregember, remete archetípusa. A ránk mért nehéz terhek elviseléséhez. Színe a fekete és szürke, királykék.






Természetesen a színek tudatos viselésével is rásegíthetünk az energetikák pótlására és érdemes megfigyelni, hogy milyen színeket viselünk rendszeresen, mert sokat elárul lelki folyamatainkról.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése