2015. november 9., hétfő

2015.11.09: Nap-Merkúr együttállás a Skorpióban - "Sherlock Holmes időszak"

Ha a két planéta összefog a Skorpió zodiákusban, abból csak mélység és elszántság születhet.

Kutatói, nyomozói hajlamunk felerősödik, nem tántorodunk el az elénk tornyosuló problémák megoldásától és mindez konkrét tettekre sarkallhat minket. Céljaink és gondolkodásunk, kommunikációnk mély érzelmi energiával telítődik.




Gyanakvóbbak lehetünk és nehezen fogadjuk el a másik álláspontját, bár ezt jelen pillanatban a Mérleg Hold és Vénusz enyhíti. Segíthet a pártatlan igazság és megoldások megtalálásában, mind párkapcsolati mind baráti, mind munkahelyi viszonyokban. 

Érdemes méregteleníteni, tisztítani szervezetünk, meditálni, hogy a beszorult salakanyagok és lelki blokkok távozhassanak. Mivel a Skorpió zodiákus feladata az elengedés, ezzel a témával is hatékonyan foglalkozhatunk, akár terápiás megoldások segítségével is. A vizes jegyűek hatékonyak embertársaik támogatásában, nyújtsunk kezet másoknak, ha segítségre szorulnak. Ebben az időszakban nemcsak jó hallgatóság vagyunk, de ráérzünk arra, hogy mi hozhat enyhülést a másiknak.




Ha konfliktusos szituációba kerülünk, annak megoldásában segíthet bennünket a  Mérleg Vénusz, de azért ügyeljünk arra, hogy ne rontsunk ajtóstul a házba és hallgassuk meg a másik fél véleményét is.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése