2015. november 12., csütörtök

2015.11.12: Mars a Mérlegben - "Grease újratöltve"

A mai napon éjfélre a Mars a Mérleg jegyébe lép és ezzel a Mérleg Vénusszal karöltve megpendítik a párkapcsolati kérdések húrjait. 




A  Mars otthona a Kos zodiákusban van, tehát a Mérlegben nem érzi jól magát, de nem szeretem ezt hangsúlyozni, mert minden pozíciónak van előnye is. 

A Mars a Mérlegben rávilágít arra, hogy tudunk-e kitartani, kűzdeni társunkért? Mennyire fontos nekünk a testi, lelki harmónia és ezt mennyire tudjuk átadni környezetünknek? Mennyi energiát fektetünk külsőnk karbantartására, de még éppen az egészséges mértékben?  Kiállunk-e a szellemi, lelki igazságok mellett? 

Mérleg a párkapcsolat, igazság, szellemiség, erotika zodiákusa kardinális minőségben, tehát mozgásba lendítő jegy. Ha összekombináljátok a jelentéseket máris láthatjátok, hogy az igazságért, párkapcsolatért és békéért kűzdeni fog. Nem foggal-körömmel és lehet egy picit hezitál is. Ellenben diplomáciával, bájjal, kiegyezéssel viszont meg tudja oldani és meg is fogja. Miért is kéne mindig mindent fizikai erővel és harccal megoldani? :)




A mai világban nem divat a párkapcsolatot megőrizni, megoldani. Ha valami elromlott, a felek továbbállnak. A Mérleg Mars kiváló időszak, hogy ne így tegyünk, hanem akarjuk megoldani a párkapcsolati, emberi kapcsolati vitáinkat, nézeteltéréseinket és ne "tágítsunk". Alkalmas időszak az igazi beszélgetésekre párunkkal. Ha nincs párunk, most az ismerkedéshez is több kedvet érezhetünk és kiváló alkalom, hogy felfedező útra induljunk. 

A Mérleg zodiákus nem kedveli az igazságtalanságot, így ezekben a hetekben hatékonyan felléphetünk olyan szituációkban, ahol valakit igazságtalanság ért. Merjünk kiállni magunkért, társunkért, barátainkért és ne adjuk fel!

 Művészi vénánk előre törhet. Táncoljunk, fessünk, hallgassunk zenét, alkossunk szépeket a szerelem és az emberi kapcsolatok oltárán.

Egészen január 4-ig tart az állás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése