2015. november 19., csütörtök

2015.11.20: Merkúr a Nyilasban - A tudás felemelése



2015.11.20-án a Merkúr belép a Nyilas zodiákusba. Itt nem érzi jól magát, mert az igazi otthona az Ikrek csillagjegyben található, de ennek ellenére magasabb szintű összegzésekhez juthatunk.

A Nyilas íjával a szellemi szférákat célozza meg, a Tejút felé célozva. Szimbolizálja, hogy az ő figyelme már nem az anyagban, hanem magasabb szinteken van. A Skorpió Merkúr alatt felszínre hozott és átdolgozott igazságok, titkok, félelmek és fájdalmak most megtisztulhatnak és feljuthatnak a Tejútra. A kifürkészett igazságok egységes képpé állhatnak össze bennünk, hitet és megalapozott tudást biztosítva számunkra. Gondoljuk át, hogy az elmúlt időszak tanulságait mennyire sikerült összegezni, egységesíteni és magasabb szintre emelni. A Merkúr figyelme itt kinyílik és a külvilág felé irányul, nagyban tud csak gondolkozni. 

A Nyilas zodiákus optimista, reményteljes, jóságos, így gondolataink erővel, hittel, célokkal és optimizmussal vegyülhetnek. Figyeljünk arra, hogy reális terveket, célokat lőjjünk magunknak, mert nagyot zuhanhatunk a fájó valóságba, amennyiben nem sikerül azokat elérni.  Ügyeljünk a részletekre is és ne túlozzuk el nézeteinket, véleményünket, maradjunk szerények, de magabiztosak.


Ez az állás december 10-ig tart.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése