2015. november 25., szerda

2015.11.27: Mars-Plútó kvadrát: "Az önkontroll próbája"



2015.11.27-én a Mérleg Mars kvadrátba kerül a Bak Plútóval. Nagyon erőteljes hatásokról beszélhetünk, mely időszakban szükségünk lesz óvatosságra és higgadtságra minden téren.



A Mérleg Mars a párkapcsolati kérdésekre irányítja fókuszát, míg a Bak Plútó a kontroll, szigor, hatalom, ellenőrzés témáira hívja fel figyelmünket. A Mérlegben a Mars nem érzi túl jól magát, de ennek ellenére erős hatást gerjeszt. Kvadrát fényszög alatt egy csiki-csuki, hektikus hatást értünk, mely feszültséget hordoz magában. Párkapcsolat terén előfordulhatnak értelmetlen hatalmi játszmák vagy a másikat akarjuk túlzottan ellenőrizni és kontrollálni. Erős féltékenység is felléphet. Akaratunk, céljaink is mindenáron a másikra szeretnénk eröltetni. Hevességünk, lobbanékonyságunk fokozódik. Lehet, hogy most a manipulációtól és egymás sakkban tartásától sem riadunk vissza? Lehet, hogy rég óta lefojtott csalódottságunk és dühünk tör a felszínre teljes erővel? 

Önmagunkat nagyon túlterhelhetjük, mert nem érezzük fizikai korlátainkat és ezért balesetek is előfordulhatnak. Mindig lazítsunk, iktassunk be pihenőket, annak ellenére, hogy nem érezzük a kimerültségünket. Vezessünk óvatosan! Ebben az időszakban nagy fizikai erővel, akár agresszivitással akarjuk érvényesíteni terveink, akaratunk, nem számolva a károkkal, amit magunk mögött hagyunk. Rombolni is képesek vagyunk és elvakultak lehetünk. Sajnos ennek a levét később isszuk meg. Legyünk óvatosak éles szerszámok használatánál is.




Az is megeshet, hogy mások céltáblájává válunk és "kóstolgatnak" minket a kollégák, szomszédok, környezetünk szereplői. Ne hagyjuk magunkat csőbe húzni, mert nagy veszekedések keletkezhetnek. 

Egyetlen megoldás létezik: higgadtság, 10-ig számolás. A hatalmas energiakészletünket érdemes más tevékenységbe, kemény sportba fektetni. Addig mozogjunk, vágjunk fát, fussunk, emelgessünk súlyokat, míg ez a marsikus-plútói izzás ki nem ég belőlünk és ezt bátran javasoljuk másoknak is. Tudom, hogy nem könnyű, de próbáljunk meg másokkal konstruktívan összedolgozni, amennyire lehetséges vagy húzódjunk vissza tudatosan, ha érezzük a vihar közeledtét. Párkapcsolaton belül is találjunk közös tevékenységet, induljunk együtt a konditerembe vagy csak beszéljük ki a minket nyomasztó érzések okait. 

Ez az állás egészen december 16-ig tart. 

Szerző: Villányi Andrea


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése