2015. november 27., péntek

2015.11.27: Rák Hold: "Az érzelmek tengerén"


Ma este a Holdunk átlép a Rák csillagjegybe és az érzelmesség előtérbe kerül ebben a pár napban.




A Rák zodiákusban uralkodik, azaz otthon érzi magát és a Hold jellemzői tökéletesen meg tudnak nyilvánulni. A Holdhoz tartozik az anyaság, gondoskodás, táplálás, ösztönösség. Szombaton azonban kvadrátba kerül a Mérleg Marssal és trigonba a Halak Neptunusszal, ami módosíthatja megélésünk. Érzelmességünk könnyen kifejezésre jut és akár alkotásban is megnyilvánulhat, érdemes írni, festeni. Jósló álmaink, megérzéseink is lehetnek. (trigon Neptunusz) Vigyázzunk azonban, hogy ne legyünk hisztisek és érzelmileg erőszakosak, durvák. Ne sajnáltassuk magunkat. (kvadrát Mars).

Hangulatunk hullámzóbb ezekben a napokban és érzékenyebben reagálhatunk bizonyos dolgokra. Felerősödhet gondoskodási igényünk, sokat nosztalgiázhatunk. Érdemes a víz elemmel érintkezni, vegyünk egy lazító fürdőt. Ideális pár nap az otthonunkban végzett bármilyen tevékenységre, legyen szó főzésről vagy lakás dekorálásról. 

Nem alkalmas azonban nehéz fizikai munkára, vagy bármilyen tevékenységről való leszokásra. Lehetőleg költözést se mostanra időzítsük. 

Műtéti beavatkozást ne végezzenek rajtunk a következő testrészeken: gyomor, mell, petefészek, anyaméh.

Mivel a Hold gyors mozgású planéta, (nem is bolygó, mert nincs önálló légköre) így ez az állás csak november 30-ig tart.

Tanács: Érdemes megfigyelni és akár lejegyzetelni, hogy melyik Hold-állásnál hogyan érzed magad. Amikor mind a 12 Hold-állásra elkészültek a jegyzetek, látni fogod, hogy bizonyos Hold jegyeket jobban élsz meg. Nézd meg a képletedben a születéskori Hold jegyed és próbáld viszonyítani az aktuális Hold-jegyhez. Milyen elemekben vannak és azok kompatibilisek-e? A Hold a hangulatunkra van a legnagyobb befolyással. 

Szerző: Villányi Andrea



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése