2015. november 6., péntek

Terápiás lehetőségek az elemzés után II. - Előző életes utazás

Ha asztrológushoz fordulunk elemzésért, máris felvetődhet bennünk a kérdés jogosan: jó-jó, hogy megmondta nekem milyen vagyok és mik a lelki gondjaim, amikkel foglalkoznom kell de merre induljak tovább?

Véleményem szerint mindenkinek magának kell megtalálni a neki megfelelő terápia típust és lehet többet ki kell majd próbálni, mire valóban érezzük a változást lelkileg-testileg, illetve érdemes szakavatott asztrológussal konzultálni, aki segít a választásban a képletünk és beszélgetés alapján.

A második ilyen módszerünk a kineziológia után, az előző életes utazás.

Az utazás vagy utaztatás két főszereplője az utazó, aki meg akarja találni problémáinak okait, és az utaztató, aki a módszert alkalmazva segíti az utazót visszatérni az okokhoz. A betegségek, lelki gyötrelmek okai jelen életünk korábbi szakaszaiban egészen a születés és a fogantatás pillanatáig vezethetők vissza, illetve előző életeinkben találhatók.



Az utazás során a páciens egy energetikailag támogatott, megváltozott tudatállapotban van. Mindenre képes emlékezni, amit az utazás során átélt. Csak olyan életet, eseményt tud megutazni, amit lelkileg fel is tud dolgozni.

Az utaztató feladata, hogy vezesse és segítse az utazót az utazás közben és elérje, hogy az utazó belemenjen jelen életének, vagy előző életeinek feldolgozatlan, fájdalmas eseményeibe is, ezzel feloldva a fájdalmakat és szenvedéseket. 

Ugyanis, ha egy fájdalmas eseményre pont úgy nézünk rá, ahogyan történt, akkor az többé nem lesz hatással felettünk, hiszen mindent tudunk már róla. A blokkok oldódását utazás közben sírás, vagy nevetés is kísérheti.

Az utazó ránézhet azokra a döntéseire is, amiket több száz, vagy ezer éve hozott és mivel nem vizsgálta felül, illetve nem vonta vissza őket befolyásolják jelenlegi életét is.

Nagyon fontos a megbocsátás gyakorlása is az utazás végén, ugyanis a bosszúvágy és a bűntudat is a karmikus láncolatban tart bennünket.

Az utazás lényege nem a múltba révedés, hanem az, hogy a fent lévő előző életeinket feldolgozva minél inkább a jelenünket tudjuk élni.

Az utazás során az utazó be tudja azonosítani az előző életek és a jelenlegi élete azonos szereplőit, így megértheti kivel milyen karmikus feladat köti össze.

Asztrológiai elemzés során a képletből megmondható kinek javasolt ilyen utazásra elmenni, akár több alkalomra is. A leszületésünk előtti blokkok látszódnak képletünkben, amelyeket áthoztunk ide és ezáltal lehetőséget kapunk, hogy tisztítsuk. Amennyiben ez elmarad, akár egy diafilm felugrálnak tudatalattinkból a feldolgozatlan élmények és igen kellemetlen helyzetekbe hozhatnak minket jelen életünkben gyakorlatilag bármikor. A tudatalatti így próbál üzenni, hogy ideje szembenézni vele. Onnan ismerhetőek fel ezek a minták, hogy rombolóak, minket irányítanak és ismétlődőek.

Én azt mondom, merjünk segítséget kérni, az sosem a gyengeség, hanem az erősségünk jele! Sokáig én is azt hittem, akkor vagyok erős, ha nem mutatom, hogy valamiben elakadtam. Mindenkinek lehet olyan élethelyzete, hogy támogatásra szorul.


Milyen tapasztalatotok van előző életes utazással kapcsolatosan?

Írta: Villányi Andrea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése